У Запоріжжі відбудеться фінал Кубку України з футболу

14.05.2019 14:55

15 травня у Запоріжжі, на стадіоні «Славутич-Арена», відбудеться головна футбольна подія року – фінал Кубку України з футболу 2018-2019. У вирішальному етапі змагань за кубковий трофей зустрінуться ФК «Шахтар» та ФК «Інгулець».

Окрім яскравого футбольного поєдинка на відвідувачів матчу очікує ряд приємних сюрпризів. Вхід на стадіон буде відкрито з 18:00. Вболівальники можуть долучитися до активностей, організованих партнером матчу, компанією Favorit Sport. Серед них:

  • сцена, на якій працюватиме ведучий і DJ, а активні учасники зможуть виграти призи;
  • настільний футбол;
  • силомір «Молотобоєць», де кожен бажаючий зможе перевірити свою ударну міць;
  • футбольний більярд, в якому києм виступають ноги учасників, а кульками для ударів – футбольні м’ячі;
  • гра «Хто гучніше?»: на плазмах зображені гравці, котрі починають бігти, коли хтось з учасників кричить в мікрофон;
  • турнір по квадрату;
  • фотозона, де можна зробити пам’ятне фото з символікою кубку та промо-точка, де кожен бажаючий зможе отримати частинку азарту, зробивши символічну ставку та взяти участь у розіграші PlayStation 4.

О 19:30 в чаші стадіону розпочнеться передматчевий концерт. Учасники найвідоміших телевізійних талант-шоу України родом із Запоріжжя виконають світові хіти на підтримку фіналістів. Чарлідерші та фристайлери продемонструють справжні чудеса акробатики. А танцювальний колектив «Спас» - нагадає про велич козацького краю.

Матч розпочнеться о 21:00. Задля комфорту запорізьких уболівальників та гостей міста після закінчення матчу буде подовжено роботу міського пасажирського транспорту. О 23:00 з зупинок «пл. Запорізька» та «пр. Металургів» буде організовано перевезення пасажирів за всіма напрямками.