У Запоріжжі відбувся фестиваль футболу

15.05.2019 16:55

У Запоріжжі пройшов фестиваль футболу «Металург», приурочений до фіналу Кубка України з футболу, ігри якого проходять на стадіоні «Славутич Арена».

Фестиваль футболу цього року був організований вперше. Проходив він протягом двох днів, 14 та 15 травня. Участь у змаганнях взяли понад 70 футболістів, об'єднаних в 7 команд. Це аматорські команди, а також команди ДЮСШ «Металург». Вік учасників не обмежувався, наймолодшим футболістам - 4 роки.

В урочистому закритті фестивалю і нагородженні переможців взяв участь заступник міського голови Анатолій Пустоваров. Він привітав учасників фестивалю та побажав їм нових успіхів і перемог.

- Дуже почесно, що Запоріжжя приймає спортивний захід найвищого рівня. Ми пишаємося, що фінал Кубка України з футболу проходить саме в Запоріжжі. Всі заходи високого рівня, всі фінали і Кубки України, Європи і світу - всі беруть свій початок у дитячо-юнацькому спорті. Ми дякуємо федерації футболу за те, що вона приділяє увагу дитячо-юнацькому спорту. Я закликаю всіх юних запоріжців займатися спортом. Впевнений, що чим більше з них обере футбол, тим більше у нас буде спортивних і здорових дітей, - зазначив Анатолій Пустоваров.

Беручи участь у фестивалі, юні футболісти демонстрували свої здібності в різних дисциплінах. Це були ігри 7х7 для будь-якого віку, 3х3 для хлопчиків і дівчаток, тенісбол і конкурс з набивання м'ячів. Переможці були нагороджені почесними грамотами, кубками та медалями.