Володимир Буряк повідомив, коли запоріжці зможуть літати до Барселони

16.05.2019 11:45

У запорізькому аеропорту починає працювати ще один регулярний рейс до Європи. З 25 травня запоріжці зможуть потрапити до Барселони прямим рейсом «Запоріжжя – Барселона». Про відкриття нового рейсу на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» повідомив міський голова Володимир Буряк.

Авіарейси «Запоріжжя – Барселона» буде здійснювати український авіаперевізник SkyUp Airlines двічі на тиждень, у середу та суботу літаками типу «Boeing» місткістю 189 пасажирів. Вильоти з Запоріжжя – о 16.10. Міський голова наголосив, що у перспективі SkyUp Airlines зацікавлена у відкритті рейсів з Запоріжжя і по інших напрямках.

Відзначимо, з минулого літа у Запоріжжі працює перший регулярний рейс до Європи авіакомпанії LOT – «Запоріжжя – Варшава». Він користується значним попитом. За цей час було перевезено понад 20 тисяч пасажирів. У Запоріжжі сподіваються, що відкриття ще одного «європейського» рейсу також дасть позитивний результат.

Ось що написав про відкриття нового рейсу «Запоріжжя – Барселона» міський голова Запоріжжя Володимир Буряк на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».