У Хортицькому районі Запоріжжя ведеться ремонт внутрішньоквартальних доріг

17.05.2019 15:06

Сьогодні фахівці КП «ЕЛУАШ» завершують ремонт дорожнього покриття у дворі будинків за адресою вул. Запорозького козацтва, 15. Роботи виконуються середнім ремонтом, на об’єкті задіяно 12 одиниць техніки та 12 спеціалістів.

Хід виконання робіт проконтролював голова Хортицької районної адміністрації Олександр Пшеничний. Він відзначив, що ремонт доріг та тротуарів у районі проводиться комплексно, згідно з  запланованим графіком. Ремонтують як основні дороги, так і внутрішньоквартальні, роботи виконуються середнім та ямковим ремонтом.

- На стан дороги у дворі по вул. Запорозького козацтва, 15 було багато скарг від жителів. Відбувся тендер на ремонт 7 тис. кв. м доріг у Хортицькому районі. З них - 1200 кв. м дорожнього покриття буде замінено на цьому об’єкті. Тендер виграло КП «ЕЛУАШ», вони сьогодні ведуть роботи. Крім цього, на сесії міської ради було виділено додатково ще 3 млн грн, зараз проводиться тендер на ремонт доріг. По першому тендеру - роботи будуть завершені до кінця червня, по другому – до кінця літа, - розповів Олександр Пшеничний.

Спеціалісти КП «ЕЛУАШ» роботи на вул. Запорозького козацтва, 15 розпочали 13 травня: вирізали старе дорожнє покриття, замінили 120 погонних метрів бордюру, зробили вирівнюючий шар та приступили до укладання асфальту. Сьогодні при виконанні робіт буде використано майже 200 тонн асфальтобетону. Після завершення робіт на цій ділянці фахівці КП «ЕЛУАШ» почнуть ремонт дорожнього покриття за адресою пр. Ювілейний, 29.