Міські пляжі готують до літнього сезону

20.05.2019 13:20

Комунальники наводять лад на міських пляжах, у парках, скверах, зелених зонах. Фахівці КП «Титан» очищають пісок від сміття та мушель, обладнують навіси, підводять воду для питних фонтанчиків та ногомийок.

Сьогодні «титанівці» за допомогою спецтехніки - пляжеприбиральних машин - чистять пісок від мушель та сміття, серед якого трапляються пляшки, скло, недопалки, кришки та інше.

- Ми готуємо пляжі до початку купального сезону. Сьогодні три пляжеприбиральних машини чистять пісок від сміття. Щороку перед початком літнього сезону ми повністю чистимо пляж. Також ми підготували малі архітектурні форми - пофарбували навіси, роздягальні. На навісах встановлена тіньова сітка, - розповіла заступник директора КП «Титан» Олена Петрик.

Вже завтра на ногомийках та питних фонтанчиках буде встановлене душове обладнання. Також буде виконано пуск та перевірку якості питної води та води у Дніпрі. Після перевірки спеціальної комісії пляж буде готовий до початку сезону. Відкриття пляжного сезону заплановано на 1 червня.