Театральні вихідні у Запоріжжі

20.05.2019 14:44

25 та 26 травня у Запорізькому муніципальному театрі-лабораторії «Ві» відбудеться вистава «Віддамся за роботу» за мотивами п’єси іспанського драматурга Жорді Гальсерана «Метод Гренхольма».

Режисер-постановник – Андрій Романов.

Зміст постановки, яку можна назвати психологічним детективом – співбесіда з чотирма претендентами на місце топ-менеджера великої компанії. Проте буденна офісна справа переростає у корпоративні бої без правил. Початок вистави об 17.00.

26 травня у Запорізькому академічному обласному театрі юного глядача відбудеться прем’єра казки-балету Запорізького муніципального театру танцю «Буратіно».

Режисер-постановник – Андрій Романов.

Яскраве театральне дійство мовою музики і танцю розповість про веселі пригоди дерев’яного хлопчиська, про страшного Карабаса-Барабаса і його ляльок, про те, що знайшли Буратіно та його друзі за дверцятами у комірчині тата Карла. Початок об 11.00.

Департамент культури і туризму Запорізької міської ради запрошує шанувальників театрального мистецтва відвідати Запорізький муніципальний театр-лабораторію «Ві» за адресою: о. Хортиця, вул. Наукове містечко, 35 і Запорізький академічний обласний театр юного глядача, який розташований за адресою: вул. Незалежної України, 55а.

Телефони для довідок: (061) 233-10-87, (061) 233-13-39.

Детальна інформація за посиланням: cultura.city/events