Володимир Буряк доручив запровадити спеціальні стипендії для запорізьких олімпійців

21.05.2019 09:55

Запорізькі олімпійці на час підготовки до Олімпіади в Токіо отримуватимуть щомісячні стипендії за рахунок коштів бюджету міста. Міський голова Володимир Буряк доручив підготувати відповідний проект рішення міської ради. Про це Володимир Буряк повідомив на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».

У 2020 році відбудуться літні Олімпійські ігри в Токіо. Багато запорізьких спортсменів мають шанси стати учасниками цієї Олімпіади. Серед них легкоатлети, боксери, представники академічного веслування та інших видів спорту. За час, який залишився до Олімпіади, кількість запорізьких кандидатів на поїздку до Токіо може зрости.

Запоріжці вболіватимуть за своїх земляків. Разом з тим міський голова Володимир Буряк запропонував підтримати місцевих спортсменів на їх шляху до Олімпіади. Спортсмени з Запоріжжя, які стануть кандидатами на участь в Олімпійських іграх в Токіо, на час підготовки до змагань отримуватимуть щомісячну стипендію з бюджету міста. Відповідний проект рішення міської ради буде підготовлено за дорученням міського голови.

Володимир Буряк прокоментував своє рішення на публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».