У Запоріжжі нагородили кращих учнів мистецьких шкіл

21.05.2019 11:14

У Туристичному інформаційному центрі Запоріжжя, в рамках реалізації Міської програми підтримки обдарованої молоді, відбулося вручення сертифікатів на отримання стипендії кращим вихованцям шкіл мистецтв. Стипендіатів привітав заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

В ході урочистого заходу 20 юних талантів були нагороджені сертифікатами на отримання стипендії в розмірі 1 тис. грн. Серед одержувачів стипендії - вихованці всіх дитячих музичних шкіл Запоріжжя, шкіл мистецтв і дитячої художньої школи. Всі діти є лауреатами міських, обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів.

Заступник міського голови Анатолій Пустоваров привітав обдарованих учнів мистецьких шкіл та побажав нових перемог і досягнень.

- Ми сьогодні дякуємо від імені громади нашим талановитим дітям. Вручаємо їм фінансову підтримку, щоб вони відчували мотивацію. Я переконаний - це правильна інвестиція. Наші запорізькі діти найталановитіші. Тому кожному з батьків, кожному викладачеві, кожній дитині від імені громади ми висловлюємо величезну подяку, - сказав Анатолій Пустоваров.

Анатолій Пустоваров підкреслив, що міська влада і надалі підтримуватиме обдарованих дітей та молодь. У Запоріжжі сертифікати на отримання стипендій вручаються юним талантам двічі на рік. І щороку розмір премії збільшується. Крім цього, в бюджеті міста передбачаються кошти на оновлення інструментів, ремонти будівель шкіл і благоустрій прилеглої до шкіл території.