У Запоріжжі для дітей відбудеться свято «Країна «Щасливе дитинство»

23.05.2019 15:20

Сьогодні у Запоріжжі на базі Агенції регіональних ініціатив відбулась прес-конференція з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. У заході взяла участь начальник служби (управління) у справах дітей Запорізької міської ради Наталія Сиворакша.

У Запоріжжі з 28 по 31 травня відбудеться низка урочистих заходів, присвячених Міжнародному дню захисту дітей. Як розповіла Наталія Сиворакша, на сьогодні на обліку у службі у справах дітей Запорізької міської ради перебуває 1600 дітей. Це діти, які залишились без батьківського піклування або опинились у скрутних життєвих обставинах. Всі вони потребують особливої уваги.

- Ми хочемо залучити до наших заходів якомога більше дітей. Тому цього року місцем проведення міського заходу з нагоди Дня захисту дітей обрано парк "Дубовий гай". Там 30 травня відбудеться велике свято «Країна «Щасливе дитинство». Крім цього, 28 травня у ККЗ ім. Довженка відбудеться перегляд мультфільму «Аладін», а 31 травня за участю Міської Федерації футболу та МФК «Металург Запоріжжя» спортивне свято для наших дітей – футбол та веселі старти. Спорт дуже об’єднує дітей, нам це подобається. Діти із задоволенням беруть участь у змаганнях, - розповіла Наталія Сиворакша.

Дитяче свято «Країна «Щасливе дитинство» пройде 30 травня у парку «Дубовий гай» з 15.00 до 18.00. В рамках заходу відбудеться фестиваль «Країна дитячих талантів» серед підлітків, що перебувають на обліку в службі у справах дітей, виступи запорізьких зірок, танцювальний флешмоб від студентської організації «Студентське серце», велика анімаційна програма, а також яскраві фотозони та фестиваль фарб. Також діти, які перебувають на обліку в службі (управлінні) у справах дітей Запорізької міської ради та йдуть до 1 класу в 2019 році, а це 72 першокласники, отримають портфелі з канцелярським приладдям.