У Запоріжжі випускники «Школи молодого підприємця» презентували свої проекти

23.05.2019 17:47

Уже третій рік поспіль в Запоріжжі, в рамках міської програми підтримки сім'ї та молоді, працює «Школа молодого підприємця». Проект реалізується управлінням по роботі з сім'єю та молоддю департаменту спорту, сім'ї та молоді Запорізької міської ради. Сьогодні в Туристичному інформаційному центрі випускники 2019 року презентували свої проекти.

Цього року заняття в школі молодого підприємця почалися в квітні. На участь у проекті подали заявки 70 осіб. До фіналу дійшли 20 з них, 6 учнів школи вже відкрили свою справу. Цього року в школі молодого підприємця навчали створенню і веденню бізнесу он-лайн. У школі пройшло 12 занять, які провели досвідчені тренери з різних напрямків он-лайн бізнесу. Крім цього, для учнів школи підготували виїзні консультації з підприємцями, які створили свій бізнес з нуля. Сьогодні випускники школи провели презентацію своїх проектів. Привітати їх прийшов заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

- Школа молодого підприємця - дуже важливий проект, тим більше, що він був створений за запитом самої молоді. Вони попросили, щоб ми підготували таку школу і взяли за основу сучасні тренди продажів і ведення бізнесу. Тому це все пов'язано з інтернетом і сучасними технологіями. Дуже приємно, що є активна молодь, яка, отримавши знання, буде розвивати сектор малого та середнього бізнесу, - зазначив Анатолій Пустоваров.

Після презентації проектів випускники отримали сертифікати про закінчення школи молодого підприємця.