Запорізька дитяча школа мистецтв №3 провела церемонію нагородження «Гордість-2019»

24.05.2019 12:05

У Хортицькому районі Запоріжжя відбулась урочиста церемонія нагородження кращих учнів та педагогів дитячої школи мистецтв №3 – «Гордість-2019». Це щорічний захід, який проводиться наприкінці навчального року. Цього разу на церемонію з подарунками завітали представники міської влади.

Святкова церемонія нагородження «Гордість» дитячої школи мистецтв №3 відбулась у палаці культури «Хортицький». Головна мета щорічного заходу – підтримати обдарованих дітей, талановитих викладачів, підвищити престижність навчання у школі мистецтв.

Свято відбувалося в форматі концерту – з музичними та хореографічними номерами від учнів школи. Кращих відзначили грамотами та подарунками. Нагородили також талановитих педагогів. Нагороди розділили за номінаціями – «Відкриття року», «Відданість мистецтву», «Артист року», «Учень року» і т.п.

Нагороди вручали представники місцевої влади. Від міста школа отримала грошовий сертифікат на придбання сучасного музичного обладнання.

- Дуже приємно бачити наших талановитих дітей та їх батьків, поважних викладачів. Також дуже приємно бачити, коли палац культури наповнений такими приємними подіями, коли повна зала щасливих людей. Значить не дарма ми відремонтували палац культури «Хортицький», а цього року він стане ще кращим. Все це робиться для того, щоб підтримати культуру в місті, дати їй поштовх до розвитку. Велика подяка школі мистецтв №3 за щоденний внесок у розвиток культури в Запоріжжі, за те, що виховують у  дітях любов до прекрасного, - звернувся до присутніх заступник міського голови Запоріжжя Анатолій Пустоваров.

Запорізька дитяча школа мистецтв №3 була відкрита 26 жовтня 1989 року.

За 30 років школа випустила близько 2000 учнів, з яких 270 випускників продовжили навчання в вищих спеціалізованих навчальних закладах. Зараз у школі понад 700 учнів займаються музичним, хореографічним та образотворчим мистецтвом під керівництвом 59 педагогічних працівників. На базі школи створені та успішно функціонують 17 творчих колективів.