У Запоріжжі вшанували пам'ять ветеранів прикордонної служби

28.05.2019 12:07

У Запоріжжі відбувся урочистий захід, присвячений ветеранам прикордонної служби. Ветерани та діючі прикордонники вшанували пам'ять загиблих та поклали квіти до меморіалу «Прикордонникам усіх поколінь».

Привітати захисників державних рубежів прийшли представники міської влади, міської та обласної організацій ветеранів Прикордонних військ, військовослужбовці Бердянського прикордонного загону.

- У будь-якої держави є базові цінності - люди, території, традиції та культура. Все це потребує захисту. І прикордонники завжди стоять на сторожі цих цінностей, бережуть наші життя та країну. Ми цінуємо всю складність цієї служби та віддаємо шану і ветеранам прикордонної служби, і діючим захисникам кордонів за їх мужність, героїзм та самовідданість, - зазначив заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

Свою творчість присутнім подарував заслужений артист естрадного мистецтва України Анатолій Сердюк. Учасники заходу вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятника «Прикордонникам усіх поколінь».