Театральні вихідні у Запоріжжі

29.05.2019 10:24

1 червня до Міжнародного дня захисту дітей у Запорізькому муніципальному театрі-лабораторії «Ві» відбудеться ACTIONказка за однойменним твором В. Понізова «Хоробре серце, косі очі». Початок вистави об 11.00. Режисер-постановник – Олександр Прокіп.

Музична гостросюжетна ACTIONказка «Хоробре серце, косі очі» - про неймовірні пригоди Зайця та Їжачка, шалені танці Лисиці, екстремальні трюки Вовка та чари дивної Феї. Гарний настрій гарантовано!

Також 1 і 2 червня у Запорізькому муніципальному театрі-лабораторії «Ві» відбудеться вистава «Товар у наявності» за мотивами п’єси Д. Бональ «Світло в серпні». Початок вистави о 17.00.

Молоді дівчата, знаходячись на четвертому місяці вагітності, доношують своїх небажаних дітей у приватному пансіонаті. Після пологів, відповідно до контракту, їм доведеться продати новонароджених багатим та безплідним парам. Але як перетворити в товар найцінніше у їхньому житті? Кожній з них доведеться відповідати перед Природою, перед своїм сумлінням, перед новою душею, що народжується.

Департамент культури і туризму міської ради запрошує шанувальників театрального мистецтва відвідати Запорізький муніципальний театр-лабораторію «Ві», який розташований за адресою: о. Хортиця, вул. Наукове містечко, 35.

Довідки за телефонами: (061) 286-54-23, (061) 286-54-89, (066) 179-16-18.

Детальна інформація за посиланням: cultura.city/events.