Володимир Буряк провів особистий прийом громадян

30.05.2019 15:42

За результатами особистого прийому громадян міський голова Володимир Буряк доручив виконати ремонти покрівель багатоповерхівок за кількома адресами. Попередні звернення громадян до керуючих компаній результатів не дали. Тому запоріжці звернулися за допомогою до міського голови.

Питання житлово-комунального господарства вже традиційно були найбільш актуальними під час чергового особистого прийому міського голови Володимира Буряка, який відбувся сьогодні. Частина з них цього разу стосувалася ремонту покрівель житлових будинків.

За словами Костянтина Капшурова, він вже близько двох років добивається ремонту покрівлі над своїм під’їздом у будинку по проспекту Інженера Преображенського, 5а, але результату немає. Мешканці частково виконали ремонт власними силами, але цього недостатньо. Необхідно відремонтувати ще кілька десятків метрів покриття над під’їздом, біля машинного відділення ліфту.

Міський голова Володимир Буряк поставив завдання керуючій компанії «Місто для людей» виконати ремонтні роботи. Також житловики мають підключити освітлення у під’їзді. На даний момент світильники встановлені, але з 2 по 9 поверх не працюють.

- Ремонт проблемних ділянок покрівлі має бути виконаний у червні. Також у цей період потрібно вирішити проблему з роботою освітлення, - зазначив Володимир Буряк.

В одному з будинків по проспекту Соборному також необхідно ремонтувати покрівлю. Однак це триповерховий будинок на два під’їзди. Євген Владов розповів, що мешканці не мають можливості відремонтувати покрівлю за рахунок квартплати, або спів фінансування.

Міський голова доручив департаменту з управління житлово-комунальним господарством міської ради за рахунок економії при проведенні тендерів знайти кошти для проведення робіт, вони мають бути виконані вже цього року.