Палац кульутри «Титан» очікує масштабна реконструкція

31.05.2019 10:30

Тривалий час культурно-дозвільний осередок Вознесенівського району перебував у занедбаному стані. Капітальний ремонт тут не проводився впродовж кількох десятків років.

Будівля палацу культури потребує полагодження покрівлі, заміни вікон та каналізаційних мереж у підвалах.

Задля обговорення майбутньої реконструкції на зустріч з працівниками закладу та представниками громадськості завітав заступник міського голови Анатолій Пустоваров і вислухав їх звернення та пропозиції щодо вдосконалення ПК «Титан». Спільна мета - зробити відпочинок у культурно-дозвільному центрі більш комфортним і приємним для відвідувачів.

- У місті діють 5 палаців культури, всі вони тією чи іншою мірою перебувають у стадії капітальних ремонтів. До ПК «Титан» я приїздив 4 роки тому. Вже тоді будівля закладу потребувала ремонту – вікна у вкрай незадовільному стані, і це в той час, коли тут у гуртках займаються до 300 дітей. Саме тому ми створили проект капітального ремонту всього закладу. Почнемо з покрівлі і, звісно, вікон, аби фасад закладу мав естетичний вигляд, - зазначив Анатолій Пустоваров.

У приміщенні вже триває заміна вікон. Серед нагальних питань - підключення пожежної сигналізації.

Цього року з міського бюджету близько 3 млн. грн. будуть спрямовані на першу чергу реконструкції. Таким змінам і перспективному оновленню радіють і працівники закладу, і відвідувачі, адже дозвілля у палаці культури проводять близько 500 запоріжців різного віку - від малюків до літніх людей.

- Я тут вже рік працюю і можу сказати, що приємно здивований, як представники влади останнім часом цікавляться життям закладу, приділяють йому увагу, бувають майже на кожному заході. Дійсно, радує перспектива, що згодом палац культури «Титан» буде гідний свого звання у найширшому розумінні, - додав керівник студії звукозапису ПК «Титан» Олег Швидкий.