У запорізькому ліцеї «Логос» пролунав останній дзвоник

31.05.2019 11:30

Це особливе свято для цьогорічних випускників – 11-класників. Попереду випускний вечір та вступ до ВИШів. А поки, у супроводі батьків та вчителів, всі зібралися на святкову лінійку у стінах альма-матер.

Привітати учнів та працівників школи із завершенням чергового навчального року завітав заступник міського голови Анатолій Пустоваров. Вручив на згадку пам'ятні нагороди – кращих учнів, переможців всеукраїнських олімпіад відзначили дипломами «Гордість ліцею-2019», а також педагогів – грамотами.

- Немає нічого більш тендітного і хвилюючого, ніж свято останнього дзвоника. Сьогодні всі погляди прикуті до випускників, але це зовсім не означає прощання зі шкільною лавою. Набуті у стінах ліцею знання, уміння й навички будуть їм потрібні й у дорослому житті. Попереду їх чекає світле майбутнє. Ми, у свою чергу, бажаємо, аби все задумане справдилося, щоб кожен мав міцну родину, побудував кар'єру та й взагалі став порядною людиною. Ліцей «Логос» закладає фундамент майбутнього молоді завдяки потужній підготовчій базі. Це очевидно з огляду на кількість переможців всеуркаїнських олімпіад. Тож, хай щастить!, - зазначив заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

В останній день навчання школярі за традицією випустили в небо велику кількість провітряних кульок. Випускники станцювали вальс та вручили квіти своїм наставникам. На завершення свята на подвір’ї ліцею пролунав останній дзвоник 2018-2019 навчального року.

- Ось і пройманули ці, для когось довгі, для когось навпаки - дуже швидкі, 11 років. Ніхто більше не буде вас збирати на перший урок - я маю на увазі класних керівників, ніхто не контролюватиме вашу успішність. Тепер ви самостійні, ви ступили на стежку дорослого життя. Я тільки одного вам хочу побажати – крокуйте гідно і тоді ви принесете гордість батькам і нам за те, що ми вас, по-перше, виховали, а вже потім вивчили, - додав директор ліцею «Логос» Анатолій Рівкін.