У програмі «Черговий по місту» обговорили плани з благоустрою міста

31.05.2019 12:10

Щочетверга в прямому ефірі програми «Черговий по місту» телеканалe "Z" ведучий і представник місцевої влади обговорюють актуальні для міста теми. 30 травня гість студії, перший заступник Запорізького міського голови Сергій Мішок, відповідав на питання запоріжців, які вони задавали і по телефону прямого ефіру, і в соціальній мережі «Фейсбук».

Сергій Мішок почав прямий ефір з теми благоустрою міста. Він розповів про те, як проходить остання черга реконструкції проспекту Маяковського, про реконструкцію шляхопроводів на проспекті Металургів та вул. Калібровій, про підготовку міських пляжів до літнього сезону, і про подальші плани з розвитку міської інфраструктури.

- Звичайно, в Запоріжжі ще залишилися невпорядковані об'єкти. Один з таких - сквер Піонерів на вулиці Базарній. Міський голова доручив зайнятися цим питанням, ми розробили проектно-кошторисну документацію. Тепер треба знайти кошти - я впевнений, що ми їх знайдемо. Після реконструкції сквер перевтілиться. І мова йде не тільки про саму композицію фонтанів, але також стоїть завдання зробити цю територію максимально комфортною для відпочинку. Адже в цю частину міста приїжджають не лише запоріжці, але й гості нашого міста, - розповів Сергій Мішок.

У ході програми перший заступник міського голови відповів на численні дзвінки від телеглядачів. Вони озвучили свої комунальні проблеми, пропозиції щодо благоустрою.

Одне з питань - про стан запорізьких доріг. Ведучий програми поцікавився планами щодо ремонту магістральних та внутрішньоквартальних доріг на цей рік.

- Щороку ми ремонтуємо від 500 до 700 квадратних метрів доріг у місті. Звичайно, хотілося б більше, але всі можливості обмежуються бюджетом. Цього року вже починається ремонт і до осені ми повинні вкластися в намічений план, - сказав Сергій Мішок.

Повністю передачу можна подивитися тут.