Веселі старти та товариський матч: маленькі запоріжці святкують День захисту дітей

31.05.2019 12:26

Спортивне свято до Міжнародного дня захисту дітей для дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування та дітей, що опинились у складних життєвих обставинах влаштувала служба (управління) у справах дітей Запорізької міської ради. Юні запоріжці змагались у спортивній естафеті та провели товариський матч.

Спортивне свято з нагоди Дня захисту дітей у Запоріжжі проводиться вже третій рік поспіль. Організатори - служба у справах дітей міської ради за підтримки міської федерації футболу завжди дбають про те, щоб діти отримали безліч позитивних емоцій та жоден не залишився без приємного подарунка.

- Я вважаю, що для нашого підростаючого покоління провести цей теплий літній день разом з футболістами «Металурга» - дуже цікаво та весело. Десятки запорізьких хлопчиків та дівчаток сьогодні із задоволенням проводять час на футбольному полі з новим покриттям. Я хочу побажати учасникам, щоб вони обирали здоровий спосіб життя та займалися спортом, щоб у них все склалося в житті, - зазначив заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

Перед початком естафети футболісти МФК «Металург» провели з малюками спільну розминку. Потім розпочалися командні змагання. Кожен з учасників намагався якомога швидше виконати вправу та принести перемогу своїй команді. Всі юні спортсмени отримали приємні подарунки. Після естафети маленькі запоріжці зіграли у футбол. Підтримували гравців їх опікуни та рідні. Всі учасники були нагороджені медалями та подарунками від Міської федерації футболу та дитячо-юнацької спортивної школи «Металург».