«Дитячі» вихідні в Запоріжжі - дводенний «Фестиваль сім'ї»

31.05.2019 15:10

1 і 2 червня в запорізькому Центральному парку культури і відпочинку «Дубовий гай» пройде масштабний «Фестиваль сім'ї», приурочений до Дня захисту дітей. Цей фестиваль проводиться в Запоріжжі увосьме, але цього року свято триватиме два дні - в суботу і неділю. Це будуть дуже насичені і барвисті вихідні.

1 червня

З 10.00 на Майдані Свободи учасники фестивалю почнуть збиратися в колону зі святковою символікою, яка пропагує міцну українську родину. Потім колона на чолі з сім'ями спортсменів Запоріжжя барвистим «Парадом щасливих сімей» пройде до Центрального парку «Дубовий гай».

Об 11.00 - урочисте відкриття фестивалю на головній сцені парку.

З 12.00 до 17.30 - святково-розважальна програма фестивалю:

- різні майстер-класи, робота «Міста майстрів»;

- ярмарок професій;

- містечко емоцій;

- катання на байдарках;

- містечко рятувальника;

- ярмарок спорту, де будуть представлені різноманітні спортивні асоціації, школи, секції та клуби, що працюють як в місті Запоріжжі, так і в громадах області; і турнірні змагання для молоді;

- Bau Dorf (будівельна локація);

- містечко морозива;

- функціонування фото-зони;

- виставка робіт учасників конкурсу малюнків;

Також 12.00 до 14.00 на сцені парку відбудуться виступи вокальних та танцювальних колективів, в тому числі дітей, які виховуються в прийомних сім'ях, і учнів профтехучилищ і коледжів.

З 14.00 до 15.00 - підбиття підсумків конкурсу малюнків, вручення призів переможцям. На святі загалом будуть вручені більше 3000 подарунків.

О 18.00 - молодіжний концерт.

2 червня до фестивальних заходів у Центральному парку культури і відпочинку «Дубовий гай» приєднається громадська організація «Всеукраїнська федерація «Спас».

З 11.00 до 14.00 - бої «Спас лава на лаву»;

З 14:00 спортивний блок «Фестивалю сім'ї» з парадом чемпіонів, виступи юних артистів із Запорізької області та інших міст України.

18.00 Урочисте закриття фестивалю.