У Запоріжжі працюватиме адмінкомісія

03.06.2019 15:05

6 червня о 14.00 в каб. 303 відбудеться засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Запорізької міської ради.

На розгляд комісії виноситься більше 60 протоколів про адміністративні правопорушення, складених щодо мешканців Запоріжжя.

Під час засідання комісії буде розглянуто справи про захаращення прибудинкової території, засмічення об’єктів торгівлі, самовільне фарбування фасадів багатоповерхівок, проведення земельних та будівельних робіт в місцях загального користування без дозвільних документів, стихійну торгівлю у невстановлених місцях.

Також відбудеться розгляд справи щодо особи – студента, якого було затримано працівниками патрульної поліції під час нанесення на стіни житлових будинків реклами наркотичних засобів.

Протоколи складені щодо громадян, фізичних осіб-підприємців, посадових осіб організацій, зокрема, голів ОСББ.

Також будуть розглядатися протоколи, які надійшли з поліції за порушення правил утримання тварин, заняття проституцією, перебування на робочому місті в стані алкогольного сп’яніння, завідомо неправдивий виклик спеціальних служб, продаж алкогольних напоїв тощо.