У Запоріжжі пройде Перший Східноукраїнський Форум практиків співучасті громад

04.06.2019 15:10

7 червня у Запоріжжі на острові Хортиця з 10.00 почнеться робота Першого Східноукраїнського Форуму практиків партиципації «Партнерство - запорука успіху» у рамках проекту «Громадський бюджет на сході України – інтеграція заради розвитку».

Мета Форуму: зміцнення зв’язків між містами та громадами проекту, обговорення подальшої підтримки один одного у реалізації демократичних ініціатив, посилення соціальної згуртованості та впровадження процесів співучасті. На Форумі будуть представлені успіхи та досягнення учасників у реалізації громадського бюджету з 5 міст та 5 об’єднаних територіальних громад з Дніпропетровської, Запорізької та Харківської областей.

Форум відбудеться у рамках Проекту «Громадський бюджет на сході України – інтеграція заради розвитку», який реалізується Фундацією українсько-польської співпраці ПАУСІ у рамках Ініціативи «Підтримка територіальних громад України у зв’язку зі збільшенням кількості внутрішньо переміщених осіб», що виконується Німецьким товариством міжнародного співробітництва GIZ за дорученням уряду Німеччини.

Для акредитації представників ЗМІ організатори просять надсилати свої дані на електронну пошту: katim89736@gmail.com. Вхід для преси – вільний.

Довідки за телефоном: +38 (066)-056-52-00.