У Запоріжжі для дітей із сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, влаштували свято

04.06.2019 17:25

До Дня захисту дітей та Дня сім'ї фахівці з соціальної роботи міського Центру соцслужб для сім'ї, дітей та молоді у кожному районі міста провели святкові заходи для малечі. Працівники Центру організували для дітей із сімей, які опинились у складних життєвих обставинах та перебувають на обліку, справжнє свято з естафетами, малюнками на асфальті, різноманітними конкурсами та, звичайно, подарунками.

А у модульному містечку для дітей із родин вимушених переселенців працівники Центру організували захід зі створення колажу «Моє щасливе дитинство», в якому діти змогли втілити всі свої заповітні мрії та бажання. А наприкінці отримали фломастери та альбоми для малювання у подарунок.

До заходу в Олександрівському районі долучилися й студенти-практиканти Класичного приватного та Запорізького національного університетів і влаштували свято з нагоди Дня захисту дітей «Веселі забави» у сквері біля театру ім. Магара. В рамках заходу відбулись ігри, вікторини, конкурси, естафети. Дуже сподобались дітям конкурси з малювання, створення групового колажу та його презентація присутнім.

Наприкінці свята діти намалювали свій настрій смайлами на повітряних кульках та отримали подарункові набори з канцелярським приладдям, яке стане їм у нагоді вже восени.