Запорізькі пляжі готові до літнього сезону

05.06.2019 15:15

Комунальні служби міста підготували міські пляжі до сезону. Так, працівники КП «Титан» прибрали територію від сміття, пофарбували малі архітектурні форми, додали елементи благоустрою. На пляжах вже з'явилися перші відпочиваючі.

У Запоріжжі - два міських пляжі: Центральний і Правобережний. Прибиранням цієї території займаються працівники комунального підприємства «Титан». Напередодні пляжного сезону вони провели обстеження питної води і піску, уклали договори на вивезення ТПВ, на водопостачання та користування каналізацією, почистили та облаштували територію. Працівники КП «Титан» заявляють про повну готовність міських пляжів.

¬ Щорічно перед початком літнього сезону працівники підприємства ремонтують і фарбують малі архітектурні форми - металеві навіси, урни, ногомийки, питні фонтанчики. На лівому боці Центрального пляжу встановили 10 штук нових дерев'яних навісів-грибочків, кілька дерев'яних сходів. Перед початком літнього періоду обов'язково беруться проби питної води та піску. На сьогодні всі показники проб в нормі, відхилень немає, - озвучила заступник директора КП «Титан» Олена Петрик.

Крім цього, щодня працівники КП «Титан» прибирають урни, збирають сміття з піску, очищають воду від забруднень.

Цього року територію Центрального пляжу також оснастили медичним пунктом - з медобладнанням і медикаментами. Медпункт працює щодня з 9.00 по 21.00.