У Шевченківському районі Запоріжжя відбулася зустріч з ветеранами

07.06.2019 16:48

У районній адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району відбулося виїзне засідання президії Запорізької міської організації ветеранів України. Засідання провів голова Запорізької міської організації ветеранів України Віктор Короленко. У заході взяли участь голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району Федір Маєр, представники управлінь та служб міста, члени районного осередку ветеранів, голови первинних ветеранських організацій Шевченківської районної організації ветеранів.

На початку зустрічі Віктор Короленко висловив подяку районній владі за активну допомогу та участь у роботі Шевченківської районної організації ветеранів.

- Протягом багатьох років ми завжди бачили вашу активну участь у роботі як районної, так і міської організації ветеранів. Один із останніх прикладів - організація суботнику на Капустяному кладовищі, де ми всі разом наводили лад біля могил ветеранів війни, - зазначив Віктор Короленко.

Ветерани на засіданні заслухали питання про взаємодію ради Шевченківської районної організації ветеранів з районною адміністрацією та соціальними службами району щодо вирішення соціально-побутових питань ветеранів, патріотичне виховання молоді та затвердили план роботи ради Запорізької міської організації ветеранів на ІІ півріччя поточного року.