У червні міський палац дитячої та юнацької творчості працює у звичайному режимі

11.06.2019 17:28

Понад 60 гуртків міського палацу дитячої та юнацької творчості протягом червня працюють у звичному режимі. Викладачі за планом продовжують займатися із вихованцями та поглиблювати їхні знання та вміння. Крім того, у червні займатися у гуртках до палацу приходять вихованці пришкільного табору, організованого при гімназії № 62.

Два рази на тиждень до Міського палацу дитячої та юнацької творчості приходять 120 вихованців пришкільного табору. Тут вони займаються у гуртках інформатики, англійської мови, образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, дизайну, фітнесу, природознавства та цирковій студії.

- Це різноманітні сучасні гуртки, які дітям дуже цікаво відвідувати. Сьогодні, крім того, що діти відвідали гуртки, вони ще взяли участь в екологічній грі «Подорож веселих туристів», яка сприятиме формуванню у кожної дитини дбайливого ставлення до оточуючого середовища та захисту живої природи, - розповіла заступник директора департаменту - начальник управління з питань розвитку освіти департаменту освіти і науки Запорізької міської ради Наталія Вітковська.

Діти із задоволенням займаються у гуртках та беруть участь в різноманітних ігрових програмах. За словами директора Міського палацу дитячої та юнацької творчості Людмили Маринюк, вихованців пришкільних таборів палац приймає щороку.

- Діти до нас приходять із задоволенням, їм дуже подобається. І після літніх канікул багато хто з них приходить займатися в гуртках, стають нашими вихованцями. По закінченню табору ми проводимо анкетування дітей, запитуємо, що їм сподобалося, чим би вони хотіли займатися, і запрошуємо їх до нас, - відзначила Людмила Маринюк.