Міський голова Володимир Буряк разом з депутатами обласної, міської рад привітав медиків зі святом

12.06.2019 14:45

У Запоріжжі проходять заходи, присвячені Дню медичного працівника. Зокрема сьогодні вітали медиків Заводського та Комунарського районів. Привітати їх з професійним святом прийшли міський голова Володимир Буряк, депутат обласної ради Віктор Бусько, депутат міської ради Ігор Чумаченко.

Цього року День медичного працівника в Україні відзначають 16 червня. Вже традиційно напередодні свята святкові заходи проходять у медичних закладах. Лікарів, медичних сестер вітають представники влади, депутати різних рівнів.

У Запоріжжі ж цього разу вирішили провести для медиків святкові заходи і по районам міста, організувавши святкові концертні програми. Декілька таких заходів відбулися і сьогодні.

Зокрема у ПК «Заводський» запросили лікарів, медичних сестер та медпрацівників Заводського району – міської лікарні №4, Центру ПМСП №4 і т.д. До присутніх звернувся міський голова Володимир Буряк.

- Ваше професійне свято відзначається один раз нарік. Але щодня тисячі людей звертаються до вас за допомогою. Дякують вам за вирішення проблем зі здоров’ям, врятоване життя. Своєю працею ви зберігаєте життя та здоров’я запоріжцям, від самих маленьких до дорослих. Велике спасибі вам за це, - сказав Володимир Буряк.

Міський голова наголосив, що міська влада приділяє значну увагу розвитку медицини. Не забувають про галузь і депутати обласної ради, один з яких присутній на заході. Володимир Буряк відзначив, що вважає Віктора Буська членом своєї команди, яка разом працює на розвиток міста.

- Для мене День медичного працівника має особливе значення, адже моя дружина медик. Тому у нас два сімейних свята – День металурга і День медика. Кожного дня ви рятуєте людям життя та здоров’я. Зі свого боку робитиму все можливе для підтримки медицини, - зазначив Віктор Бусько.

Медичні працівники Комунарського району зібралися у ПК «ЗАЗ». Міський голова Володимир Буряк подякував медикам за їх самовіддану працю.

- Які б реформи не були у галузі охорони здоров’я, головне що кожен з вас на своєму робочому місці виконував те, для чого свого часу обрав професію. Продовжуйте йти цим шляхом, допомагайте людям, - заявив Володимир Буряк.

Міський голова підкреслив, що у Запоріжжя реалізується багато міських програм. Частина з них стосується і галузі охорони здоров’я. За словами Володимира Буряка, їх прийняття та впровадження було б неможливим без підтримки з боку депутатів міської ради.

- Професія медика дуже важка. Її обирають особливі люди, яких характеризують чуйність серця, світлі помисли, бажання прийти на допомогу людям, - сказав Ігор Чумаченко.