Запорізьких медиків відзначили з нагоди професійного свята

12.06.2019 16:30

День медичного працівника в Україні відзначатиметься вже найближчої неділі - 16 червня. Урочистості з цієї нагоди пройшли у Запорізькому академічному театрі ім. Магара, куди були запрошені представники галузі.

Близько сотні працівників медичних закладів приймали слова визнання та шани від представників обласної та міської влади. До святкових привітань долучився і секретар Запорізької міської ради Руслан Пидорич, подякувавши їм зі сцени за невтомну працю та відданість професії.

- На плечі працівників медичної галузі лягають найбільші виклики і ризики – це здоров’я всієї нації, профілактична медицина. Ваша професія потребує повної самовіддачі. Тож, у передвісті професійного свята хочу побажати вам тепла, любові, міцного здоров’я, щоб оточували вас тільки щирі, дбайливі, небайдужі люди, а робота була у задоволення. Що ж до пацієнтів – слухняних, щоб виконували всі надані вами рекомендації. Зі святом! - зазначив секретар Запорізької міської ради Руслан Пидорич.

За зразкове виконання трудових обов’язків, високу професійну майстерність, відданість обраній справі та з нагоди Дня медичного працівника Почесними грамотами і Подяками виконавчого комітету відзначили кращих представників галузі.