На день молоді в Запоріжжі відбудеться «Пляжний бум»

12.06.2019 17:04

28 та 29 червня на Центральному пляжі Запоріжжя відбудеться фестиваль «Пляжний Бум», присвячений Дню Конституції та Дню молоді. Організатори обіцяють різні розваги як на самому пляжі, так і на воді, майстер-класи, змагання, виступи діджеїв, зірок української естради. Про це в ході прес-конференції розповіли представники міської влади та молодіжної ради міста.

День молоді та День Конституції цього року відзначатимуть на Центральному міському пляжі. Подібний формат свята ініційований запорізькою молоддю та підтриманий міською владою.

На гостей свята чекає кілька локацій, різноманітні активності та масштабний концерт зірок української естради. Зокрема, під відкритим небом виступлять такі відомі виконавці, як група «Агонь», Tayanna і Макс Барських.

Під час фестивалю територія пляжу буде поділена на кілька зон:

Головна сцена: тут проходитимуть виступи артистів, DJ і обдарованої молоді міста;

Фуд корт: торгова зона з їжею та безалкогольними напоями;

lounge зона: територія для відпочинку з м'якими меблями, пуфами, прохолодними напоями та кальяном;

Фотозони та стенди партнерів: інсталяції для фотографування на різні теми;

Рlay зона: для активного відпочинку та спортивних ігор;

Водна зона: берегова територія Дніпра, на якій будуть розміщуватися атракціони, відбуватимуться змагання з аквабайку і водного поло;

Кid зона: призначена для дітей, працюватимуть аніматори.

Для забезпечення безпеки під час свята чергуватимуть рятувальники та представники патрульної поліції.

- На гостей свята чекає насичена розважальна програма - я впевнений, нікому не буде сумно, всі будуть в атмосфері свята, дружби, літа. Буде безліч молодіжних локацій. Звідси і назва - «Пляжний бум». Дуже приємно, що ми продовжуємо робити заходи з ініціативи молоді. Я впевнений, що цей захід запам'ятається та подарує позитивні емоції всім, хто його відвідає. Тому запрошуємо всіх, - розповів в ході прес-конференції заступник міського голови Запоріжжя Анатолій Пустоваров.

Початок фестивалю «Пляжний бум» - 28 червня о 18.00.