Нові тренажери та штанги отримала ДЮСШ «Локомотив»

13.06.2019 11:01

Заступник міського голови Анатолій Пустоваров з робочою поїздкою відвідав водно-спортивну базу ДЮСШ «Локомотив», що знаходиться по вул. Чубанова, 1г. Він вручив школі новий спортивний інвентар. У зустрічі взяли участь тренери, юні спортсмени та їхні батьки.

ДЮСШ «Локомотив» була заснована у 1992 році. На сьогодні в школі працює 4 спортивних відділення: бокс, веслування на байдарках та каное, легка та важка атлетика. Тут займаються 413 спортсменів, з якими працюють 22 тренери-викладачі.

Міська влада чимало уваги приділяє розвитку спорту в Запоріжжі та підтримці дитячо-юнацьких спортивних шкіл - у місті діє програма щодо поліпшення їхньої матеріально-технічної бази. Так, протягом 2016-2019 років лише для ДЮСШ «Локомотив» було придбано інвентар на загальну суму понад 1,6 млн грн.

Під час робочого візиту до ДЮСШ «Локомотив» заступник міського голови Анатолій Пустоваров подарував вихованцям відділення веслування тренажери та штанги різних видів. Обладнання закуплене за рахунок коштів міського бюджету на загальну суму 179 тис грн. Також Анатолій Пустоваров вручив Листи подяки співробітникам школи.

- ДЮСШ «Локоматив» - одна з провідних наших шкіл, показує високі результати. За останні роки ми спрямували сюди близько 2 млн грн на придбання різного інвентарю та обладнання. Плюс ми збільшили фінансування навчально-тренувальних зборів і відряджень, тому що тільки в змаганнях зростає професіоналізм. Ми бачимо прямий взаємозв'язок - за останні два роки школа виховала 4 майстри спорту. В цьому році ми зробили акцент на інвентар, який дуже давно не змінювався. Це інвентар для роботи з м'язами, для силових фізичних навантажень, який потрібен спортсменам, щоб розвивати силу і витривалість. Ми придбали повноцінне, сучасне обладнання. Цей інвентар буде мотивувати і допомагати показувати гідний результат у спорті. Я впевнений, сьогодні тут з нами майбутні чемпіони Європи, світу та переможці Олімпійських ігор, - сказав Анатолій Пустовров.

Нові тренажери та штанги відразу оцінили вихованці школи. Діти наввипередки почали демонструвати свої спортивні здібності та відзначили, що тепер тренування в школі буде для них ще більш цікавим та ефективним.