У Запоріжжі привітали підприємців з професійним святом

31.08.2017 17:40

У першу неділю вересня в Україні відзначається День підприємця. Напередодні професійного свята в міськвиконкомі відбулися урочистості, під час яких вшанували кращих представників цієї сфери.

Зі святом учасників зустрічі привітав директор департаменту надання адміністративних послуг Запорізької міської ради Володимир Жуков. Він зазначив, що, незважаючи на складні економічні умови, малий і середній бізнес в Запоріжжі продовжує розвиватися.

- У Запоріжжі утворився потужний сегмент малого та середнього бізнесу, який налічує майже 45 тисяч підприємств, в тому числі 37 тисяч фізичних осіб підприємців, - зазначив Володимир Жуков. - Основні напрямки діяльності цих підприємств - це торгівля, громадське харчування, побутові послуги, виробництво промислових товарів. Багато керівників підприємств малого та середнього бізнесу мають активну громадянську позицію і, в непростий для країни час, постійно надають благодійну та волонтерську допомогу.

За особистий внесок у розвиток підприємництва Запоріжжя, активну громадянську позицію, участь у благодійних заходах, створення нових робочих місць кращі представники малого та середнього бізнесу були нагороджені Почесними грамотами виконавчого комітету Запорізької міської ради.