КП «Наше місто» розширює штат співробітників

13.06.2019 15:20

Комунальне підприємство «Наше місто» займається розширенням штату працівників до 215 осіб. На підприємство працевлаштовують двірників, слюсарів та електриків, за кожним з яких буде закріплена конкретна територія. Таким чином КП частково відмовиться від послуг підрядників. Це призведе до здешевлення абонентського тарифу і дозволить швидше вирішувати дрібні побутові проблеми житлового фонду.

У господарському віданні КП «Наше місто» - 128 будинків у всіх 7 районах міста. На кожному об'єкті підприємство поступово організовує послугу власного виробництва. Планується, що робота за новим принципом в повному обсязі почнеться з 1 серпня. Вже зараз два райони міста обслуговуються силами власних двірників, слюсарів та ремонтників.

Такого принципу роботи вимагає чинне законодавство, згідно з яким керуючим компаніям необхідно переходити від послуги утримання будинку на послуги управління.

Завдяки новим принципам роботи, вдасться більш оперативно та якісно реагувати на дрібні побутові несправності в будинках. Крім цього, наявність власного штату здешевить споживачам вартість щомісячної абонплати: приблизно на 60-70 копійок на квадратний метр.

- Також у нас в перспективі створення ремонтно-будівельної дільниці в кількості 19 чоловік, де дрібні роботи поточного ремонту ми теж будемо робити власними силами без залучення підрядника. Звичайно, повністю ми відмовитися від підрядника по ремонтним роботам не зможемо, але виконання дрібних ремонтних робіт дозволить нам оперативно задовольняти потреби мешканців, - розповів генеральний директор КП «Наше місто» Андрій Леонтьєв.

Щоб максимально швидко реагувати на комунальні проблеми, керівництво підприємства планує також розмістити робочий персонал в кожному районі міста в безпосередній близькості до адрес.