Володимир Буряк вважає, що Запоріжжю потрібні гідні представники у Верховній Раді

13.06.2019 20:30

Будівництво нового пасажирського терміналу Міжнародного аеропорту «Запоріжжя», вибори до Верховної Ради України та участь у них кандидатів від нашого міста. На ці та інші питання міський голова Володимир Буряк сьогодні відповів у студії телеканалу «Z».

Спочатку міський голова зупинився на стані будівництва пасажирського терміналу запорізького аеропорту. Наголосив, що будівля самого терміналу вже фактично збудована. Тривають внутрішні, оздоблювальні роботи. Зокрема сьогодні Володимир Буряк провів на об’єкті чергову виїзну нараду, у якій взяв участь депутат міської ради Ігор Чумаченко, який очолює земельну комісію.

- За всі програми які приймаються голосують депутати. Тому я вдячний депутатам за те, що ми можемо реалізовувати міські програми, у тому числі і ті, які стосуються комплексного розвитку Міжнародного аеропорту «Запоріжжя». Сьогодні я дав доручення депутату Ігорю Чумаченку. Будівництво неможливе без землі, тому йому було доручено взяти на контроль всі ці питання, - зазначив Володимир Буряк.

Відповів міський голова і на запитання щодо виборів до Верховної Ради України та своєї участі в них. Володимир Буряк планує продовжувати працювати у Запоріжжі, адже у 2015 році був обраний на відповідальну посаду міського голови та відчуває відповідальність перед запоріжцями. За цей період вдалося багато зробити. Це не лише будівництво терміналу аеропорту, а і нові великі автобуси, ремонт доріг, зменшення черги до дошкільних закладів та інше. Однак попереду ще багато роботи.

У той же час, на думку міського голови, Запоріжжю потрібні свої представники у Верховній Раді України, адже саме там приймаються закони, які необхідні всій країні. Це мають бути люди, які зможуть відстоювати інтереси свого міста. Саме такими людьми є Віктор Бусько, Анатолій Пустоваров, Ігор Чумаченко, яких міський голова називає представниками своєї команди.

- Моя команда – це Ігор Чумаченко, Віктор Бусько та Анатолій Пустоваров. Я довіряю цим людям і впевнений, що вони будуть лобіювати інтереси Запоріжжя на рівні Верховної Ради, - наголосив Володимир Буряк.