Працівники підприємства «Вельтум-Запоріжжя» вийшли на прибирання Хортиці

14.06.2019 16:05

Сьогодні на території Національного заповідника «Хортиця» відбувся суботник. Його організували і провели працівники підприємства «Вельтум-Запоріжжя». Для прибирання обрали вулицю Будинок відпочинку – це одна з найбільш туристично жвавих та проблемних ділянок.

Поруч з вул. Будинок відпочинку знаходиться пляж, на якому люблять проводити час мешканці. Як наслідок - тут часто накопичується побутове сміття, яке запоріжці залишають після відпочинку. Щоб розчистити територію, близько 50 працівників підприємства «Вельтум-Запоріжжя» і КП «Комунсантрансекологія» вийшли сьогодні на суботник.

За кілька годин роботи учасники акції розчистили від сміття близько трьох кілометрів території. Для вивозу сміття задіяли одну одиницю спецтехніки «Вельтум-Запоріжжя». Сміття збирали за роздільним принципом: окремо пластик, скло та папір. Ініціатори акції закликають долучатися до цієї ідеї всіх небайдужих запоріжців.

- Наше підприємство не тільки займається вивезенням сміття, але ми також регулярно беремо участь в різноманітних суботниках. Цього разу вирішили самі організувати прибирання на Хортиці, щоб очистити острів від побутового сміття. Головна мета - показати людям, що чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять. Тим більше, потрібно з повагою ставитися до такої заповідної зони як Хортиця, - розповів генеральний директор підприємства «Вельтум-Запоріжжя» Ігор Бурчак.