У Шевченківському районі відбулася нарада з керівниками органів самоорганізації населення

19.06.2019 17:47

Зустріч з активом і керівниками квартальних, вуличних та будинкових комітетів приватного сектору пройшла в будівлі районної адміністрації по Шевченківському району. Приєднались до засідання депутати Запорізької міської та обласної ради.

Долучився до наради і заступник голови районної адміністрації Володимир Гриньов. Він вручив офіційну Подяку райадміністрації очільниці квартального комітету №100 Галині Синишиній, яка обіймає посаду вже близько 20 років.

Розглянули присутні низку важливих питань. Це й організація роботи з підготовки та проведення позачергових виборів народних депутатів України, інформування виборців про можливість перевірки себе у Державному реєстрі виборців.

Чимало питань виникло й стосовно взаємодії ТОВ “Вельтум-Запоріжжя” з органами самоорганізації населення щодо утримання території району в належному санітарному стані. Торкнулися й законодавчих нововведень з отримання субсидій. У ході юридичної консультації обговорили можливості якісного виконання власних та делегованих повноважень.