У Запоріжжі до Дня молоді нагородили лідерів молодіжного руху

20.06.2019 15:55

У Запоріжжі напередодні Дня молоді відбулась святкова сесія міської молодіжної ради. Серед питань, які розглянули молоді депутати - підсумки роботи ради в травні-червні, результати стратегічної сесії міської молодіжної ради, формування бюджету на молодіжні заходи в Запоріжжі на наступний рік. Також, з нагоди Дня молоді, найактивніші лідери молодіжного руху були нагороджені Почесними грамотами виконавчого комітету Запорізької міської ради.

У засіданні взяв участь заступник міського голови Анатолій Пустоваров. Він підкреслив, що міська влада завжди підтримує ідеї, проекти, заходи, які пропонує активна молодь міста.

- Мені дуже приємно, що злагоджена співпраця молоді міста з міською молодіжною радою та міськрадою дає гарний результат. Найголовніше, що молодь об’єднується для реалізації потужних ідей на користь всієї громади Запоріжжя. Мені дуже приємно висловити вам подяку за вашу роботу. Я впевнений, що разом ми сформуємо систему, щоб молоді тут було комфортно навчатися, жити та працювати, - зазначив Анатолій Пустоваров.

Заступник міського голови вручив Почесні грамотами виконкому та подарунки найактивнішим представникам молодіжного руху.

В ході сесії депутати молодіжної ради підбили підсумки проведення «Фестивалю сім’ї», розглянули проміжні результати підготовки до Дня молоді. Також молоді лідери розглянули результати стратегічної сесії міської молодіжної ради та обговорили формування бюджету на молодіжні заходи в Запоріжжі у наступному році.