У програмі «Черговий по місту» обговорювали великі та малі комунальні проблеми

21.06.2019 14:03

Щочетверга в прямому ефірі програми «Черговий по місту» ведучий і представник місцевої влади обговорюють актуальні для міста теми. 20 червня гість студії, заступник Запорізького міського голови Олексій Бородай, відповідав на питання запоріжців, які вони ставили і по телефону прямого ефіру, і в соціальній мережі «Фейсбук».

За традицією, на початку програми «черговий по місту» розповів про важливі нещодавні події. Так, Олексій Бородай зазначив, що в усіх районах Запоріжжя триває ремонт доріг і тротуарів. Також реконструюються парки - масштабний ремонт наразі проходить в парку Гагаріна, який знаходиться в Комунарському районі. Крім цього, продовжується будівництво нового терміналу запорізького аеропорту - підрядники обіцяють завершити об'єкт до кінця поточного року.

В цілому, Олексій Бородай резюмував, що всі комунальні служби міста працюють в штатному режимі, підтримуючи місто в чистоті та порядку.

- «ЕЛУАШ», «Зеленбуд», «Титан», «Запоріжремсервіс» - всі виконують свої обов'язки: йде і покіс трав, і полив дерев, і висадка нових насаджень, на Набережній закінчують облаштування зеленої зони на розділовій смузі. Тобто багато робіт одночасно відбуваються в місті - як великих, так і дрібних, - розповів Олексій Бородай.

У ході програми заступник міського голови відповідав на запитання телеглядачів про подорожчання холодної води, ремонт трамвайних шляхів тощо. Також глядачі звертали увагу гостя студії на нагальні комунальні проблеми в їх житлових будинках.