«Запоріжвогнетриву» 86!

21.06.2019 15:04

Сьогодні у ПК «Металургів» відбувся святковий захід, присвячений 86-й річниці ПрАТ «Запоріжвогнетрив». У ньому взяли участь діючі працівники та ветерани підприємства. Привітати колектив зі святом прийшли представники обласної та міської влади. З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Запоріжжя Володимир Буряк.

ПрАТ «Запоріжвогнетрив» виповнилося 86 років. Розпочавши працювати у 1933 році завод став одним з первістків запорізького промислового майданчика. Продукція «Запоріжвогнетриву» реалізується не лише в Україні, а й в країнах Європи, Азії, Африки. На підприємстві впроваджують нові технології, модернізують виробництво. Колектив «Запоріжвогнетриву» впевнено дивиться у майбутнє. У цьому впевнені як керівники заводу, так і звичайні працівники.

Генеральний директор ПрАТ «Запоріжвогнетрив» Сергій Гоман наголосив, що розвиток підприємства став можливий лише завдяки активній праці колективу. «Запоріжвогнетрив» не лише зберігає, але і посилює свої позиції на ринку.

- Металургія є базовою галуззю української економіки, ми у свою чергу є базовою галуззю для металургії. Завдяки вам ми зможемо досягти ще більших результатів, - сказав Сергій Гоман.

Міський голова Володимир Буряк відзначив, що продукція «Запоріжвогнетриву» користується попитом по всьому світу. Для Запоріжжя також важливо, що у місті є таке підприємство.

- Для мене як для міського голови важливо, що окрім наповнення бюджету ваше підприємство відчуває соціальну відповідальність перед містом. Ви реалізуєте багато важливих для Запоріжжя проектів, - підкреслив Володимир Буряк.

Присутніх привітав і депутат обласної ради Віктор Бусько, який раніше очолював підприємство.

- Хочу подякувати вам за вашу працю. Ви працьовиті, креативні та любите наш завод, - наголосив Віктор Бусько.