У Запоріжжі повністю ліквідують чергу до дитячих садків

24.06.2019 13:53

У 2016-2018 роках у Запоріжжі у 9 разів скоротили чергу до дошкільних закладів. Зокрема було відновлено роботу трьох дитячих садків: №100 у Шевченківському районі, №144 в Комунарському, №186 у Вознесенівському. На черзі відкриття дитсадка №169 у Заводському районі, де завершується реконструкція.

Під час сьогоднішнього засідання виконкому міський голова Володимир Буряк повідомив про скорочення черги до дошкільних закладів. Зокрема наближаються до завершення роботи у дитячому садку №169 у Заводському районі. Підрядники запевняють, що вкладуться у встановлені строки.

- З 2016 року реалізуємо програму зі скорочення черги до дитячих садків. У результаті у трьох районах міста - Вознесенівському, Олександрівському, Хортицькому - черга вже відсутня. Зараз завершується реконструкція дошкільного закладу №169, що дозволить ліквідувати чергу у Заводському районі. Також у планах на цей рік завершення реконструкції ще двох дитячих садків. Маємо повністю ліквідувати чергу, після чого перейдемо до зменшення навантаження на дошкільні групи, - заявив Володимир Буряк.

Відзначимо, один з дитячих садків реконструюють у Шевченківському районі, другий – в Осипенківському мікрорайоні.