Центральний міський пляж Запоріжжя прикрасили яскравими графіті

24.06.2019 17:06

22 та 23 червня у Запоріжжі на Центральному міському пляжі відбувся третій фестиваль «Кольорове місто». Цього року художники розмалювали площу понад 500 кв. м.

Фестиваль вуличного мистецтва «Кольорове місто» проходить у Запоріжжі втретє. Спочатку в ньому брали участь лише запорізькі графітисти. Але з кожним роком росте кількість учасників - тепер до розмальовування однієї з підпірних стін на Центральному міському пляжі долучилися художники з різних міст України та навіть з Лос-Анджелесу. Загальна кількість учасників цього року склала 26 осіб.

Протягом двох днів фестивалю найталановитіші графіті-художники Запоріжжя Lipton, Step, Justy, Spin, Loko, Iveck, Fruit, а також майстри жанру з Одеси (Bios), Києва (Skip, Obie’s, Naum, Bosie, Шум і Настя, Mane, Piar, Pako, Rose), Харкова (Borok, Rasty, Asm), Дніпра (Humor), Полтави (Cirbi) та Львова (Tonek, Eckler) створювали яскраві та неординарні графіті на бетонній стіні площею понад 500 кв. м. Усі арти об'єднує єдина палітра кольорів та бажання художника створити щось своє, що буде відображати його вміння, фантазію та досвід.

Робота над стіною буде тривати до кінця місяця. Захід організовано управлінням по роботі з молоддю та сім’єю департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради та Запорізькою міською молодіжною радою.