У Запоріжжі пройшов фестиваль «Zobi Fest»

04.09.2017 11:25

У минулі вихідні на території дитячого оздоровчого центру «Супутник» відбувся щорічний фестиваль «Zobi Fest», який проводився під патронатом міського голови Володимира Буряка. Проведення фестивалю фінансується за рахунок міського бюджету. Допомогу надав і комбінат «Запоріжсталь».

Цьогорічний «Zobi Fest» розширив межі. Тут зібрались більше півтисячі учасників з Запоріжжя та всієї України. На фестиваль приїхали студенти з Києва, Харкова, Одеси, Мелітополя, Маріуполя та кілька учасників з-за кордону.

Щоб потрапити на одну з головних подій для студентства, потрібно було зробити добру справу для міста чи його мешканців, розмістити публікацію у соцмережах з хештегом #zobifest2017.

Молодь займалась волонтерством в дитячих інтернатах, будинках для людей похилого віку, надавала гуманітарну допомогу. Не залишився без уваги й благоустрій рідного міста.

Молодіжні лідери з Харкова теж прийняли участь у марафоні добрих справ. Вони допомогли дев’ятнадцяти молодим людям організувати власний бізнес: Інтернет магазини, звичайний магазин, івент агентства, квеструми тощо.

Протягом трьох днів одночасно працювали кілька локацій. Серед яких спортивні змагання, заняття з англійської, інтелектуальні ігри, танцювальні батли, конкурс краси Міс ZOBI 2017 тощо. Ввечері починались розважальні заходи.