Запоріжці відзначили День Конституції на пляжі

01.07.2019 12:00

28 та 29 червня запоріжці святкували День Конституції та День молоді на новій локації - Центральному міському пляжі, де організатори влаштували для містян справжній «Пляжний бум».

Близько 25 тисяч запоріжців а також гості з інших міст України відвідали фестиваль «Пляжний бум», присвячений Дню Конституції та Дню молоді. Святкування розпочалося о 18.00 28 червня на Центральному міському пляжі. Відвідувачі мали змогу насолодитися показовими виступами учасників змагань з аквабайку, зробити пам’ятні фото та смачно поїсти на локації з фудкортами.

Завершив перший день фестивалю святковий концерт. Гарний настрій та позитивні емоції дарували запорізькі артисти вокальної студії «Арт Стайл» та гурту «Skorotusa». Справжнім подарунком для гостей свята стали виступи запрошених зірок - TAYANNА, гурту «Агонь» та Макса Барських.

Зі сцени містян привітав зі святами заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

- Тисячі запоріжців святкують, посміхаються та заряджаються позитивними емоціями разом з улюбленими артистами на цьому фестивалі. Цей настрій ми повинні зберігати цілий рік та разом зробити наше місто кращим. Вітаю всіх з Днем Конституції та Днем молоді! Впевнений, що подібний формат святкування буде мати продовження в Запоріжжі, - зазначив Анатолій Пустоваров.

Заступник міського голови також вручив Почесні грамоти виконкому Запорізької міської ради та подарунки кращим представникам молодіжних організацій міста.

Святкування продовжилось 29 червня. Цей день був присвячений спортивним змаганням. Відбувся завершальний етап чемпіонату з аквабайку, змагання з Street Workout та пляжного волейболу, масштабна водна битва. Завершився захід святковою дискотекою.