В «Дубовому гаю» пройшов сімейний фестиваль «Коло друзів»

04.09.2017 11:50

3 вересня на головній галявині центрального парку культури і відпочинку «Дубовий гай» вже втретє пройшов загальноміський сімейний фестиваль «Коло друзів».

Проект «Коло друзів» став переможцем конкурсу соціальних ініціатив «Ми - це місто» і реалізується Благодійним фондом «Посмішка дитини» за фінансової підтримки генерального спонсора «Запоріжсталь» та інших партнерів свята.

Міська влада теж стала партнером цього фестивалю. Заступник Запорізького міського голови Анатолій Пустоваров привітав юних запорожців з початком навчального року та вручив на сцені кожному - від молодшого школяра до старшокласника - канцелярські набори. Загалом їх було 150.

- Приємно бачити стільки дітей разом з батьками на святі, де панують веселощі і творче спілкування. І цього разу міська влада вирішила приділити увагу школярам, які ростуть в сім'ях, де є негаразди різного роду. Ми знаємо, що зібрати дитину в школу - це навантаження на сімейний бюджет. Щоб діти з проблемних сімей не відчували себе обділеними, сьогодні вони отримали повний комплект шкільного канцелярського приладдя, - зазначив Анатолій Пустоваров.

Начальник служби (управління) у справах дітей Наталія Сиворакша розповіла, що діти з сімей з соціальними проблемами знаходяться під опікою спеціальної міської програми і отримують хорошу матеріальну підтримку. Крім того, що на святі «Коло друзів» 150 дітям вручили набори канцелярського приладдя, 63 дитини до Дня знань отримали портфелі з усім необхідним для школи.

На фестивалі в «Дубовому гаю» для запорожців і гостей міста працювали 24 локації з майстер-класами, активними змаганнями, спортивними і танцювальними конкурсами.