КП «Наше місто» приводить до ладу старі багатоповерхівки

04.07.2019 16:59

Працівники комунального підприємства «Наше місто» виконують ремонти в проблемних багатоповерхівках, які знаходяться в їх обслуговуванні або в управлінні. Представники підприємства замінюють комунікації, дахове покриття, готують інженерні мережі до опалювального сезону. Керівництво КП відвідало одну з адрес, щоб подивитися на хід виконання робіт.

Будинку по бул. Центральному, 19а вже майже 60 років. За час існування тут накопичилося чимало комунальних проблем. А нещодавно ще й сталася пожежа. Вирішенням проблемних питань займається комунальне підприємство «Наше місто», на балансі якого знаходиться будинок.

Нещодавно в підвалі п'ятиповерхівки працівники «Нашого міста» спільно з концерном «МТМ» провели заміну вводу центрального водопостачання. Також працівники КП почали заміну труб холодної води. Заплановані й подальші ремонти.

- У найближчому майбутньому в під'їзді потрібно міняти каналізацію та холодне водопостачання, також необхідна заміна 20 м даху - бо була пожежа в будинку. Ці роботи заплановані. Однак дуже хочеться, щоб жителі нас почули і оплатили заборгованість за комунальні послуги, тому що на сьогодні вона становить близько 42 тис. грн, а той же ремонт покрівлі займе близько 20 тис. Ми в будь-якому випадку готові виконати цю роботу наперед, але хотілося б, щоб нам теж ішли назустріч, - розповів генеральний директор КП «Наше місто» Андрій Леонтьєв.

Керівництво підприємства підтримує постійний діалог з мешканцями - разом вони визначають проблемні питання та можливості їх вирішення. Сумлінні мешканці проводять роз'яснювальні бесіди з боржниками. В цілому роботою підприємства в цьому будинку задоволені.

- Будинок старий, проблем тут вистачає. Я вдячна нашій керуючій компанії за те, що пішли нам назустріч, зробили перерахунок, упорядковують наші водопровідні комунікації та мережі теплопостачання, - сказала мешканка будинку №19а по бул. Центральному Людмила Халейко.

Нагадаємо, всього в обслуговуванні та в управлінні комунального підприємства «Наше місто» знаходиться 127 будинків.