У Запоріжжі вітали молодят з нагоди Всеукраїнського дня сім’ї

05.07.2019 13:44

Починаючи з 2012 року, в Україні 8 липня відзначається День сім’ї, його основою стало православне свято – день святих Петра та Февронії. Сьогодні з нагоди Дня сім’ї у Запоріжжі представники департаменту спорту, сім’ї та молоді міської ради привітали молодят, які побралися у РАЦСі Вознесенівського району.

Сьогодні у РАЦСі Вознесенівського району уклали шлюб три пари закоханих. Привітати їх зі створенням сім’ї від міської влади прийшли представники департаменту спорту, сім’ї та молоді. Молодята отримали символічні подарунки, які стали для них справжнім сюрпризом.

- Наші пари отримують символічні подарунки – свічку, як символ домашнього вогнища, рамку для сімейної світлини, двогодинну прогулянку на яхті Дніпром на 10 осіб та квитки на концерт. Подібні заходи у Запоріжжі ми організовуємо вже третій рік поспіль. Минулих років ми вітали молодят у центральному та Хортицькому РАЦСах. Цим заходом ми хочемо показати, що Запоріжжя підтримує сімейні цінності, ми проводимо у Запоріжжі безліч різноманітних заходів, спрямованих на підтримку сім’ї, на те, щоб сім’я була міцна та щаслива, - розповіла заступник начальника управління по роботі з молоддю та сім’єю департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради Яна Міскєєва.

Після реєстрації шлюбу на молодят чекала фотосесія та музичне вітання від саксофоніста. Олена та Глеб Буйлови подякували організаторам за приємну несподіванку.

- Сюрприз дуже приємний, ми не очікували та навіть не могли уявити, що таке може бути. Ми записались на реєстрацію шлюбу на будень у вузькому колі рідних. Дуже приємно, що міська влада підтримує створення нових родин, - відзначили Олена та Глеб Буйлови.

Молодята кажуть, що для них офіційна реєстрація шлюбу була дуже важливим кроком. Адже це засвідчує відповідальне ставлення кожного з них один до одного, до розвитку їхніх стосунків та створення сім’ї. А запорукою міцної родини вважають взаємоповагу, підтримку та кохання.