У Запоріжжі при співпраці з Німецьким банком розвитку KfW термомодернізірують 40 шкіл і дитячих садків

04.09.2017 13:25

Сьогодні, 4 вересня, в малому залі Запорізької міської ради відбулася презентація інвестиційних проектів в рамках фінансового співробітництва технічної місії Німецького банку розвитку KfW з міською владою.

В ході презентації учасники більш детально ознайомилися з низкою проектів, які планується реалізувати в Запоріжжі за підтримки німецької сторони.

- Я сподіваюся, що наша співпраця буде плідною, а залучені інвестиції дозволять реалізувати потрібні і важливі для нашого міста проекти, - зазначив заступник міського голови Сергій Мішок.

Серед проектів, які планується впровадити - модернізація транспортного парку КП «Запоріжелектротранс», термомодернізація 40 бюджетних установ (20 дитячих садків, 19 загальноосвітніх установ, 1 ДЮСШ), модернізація системи подачі гарячої води, а також установка централізованих і індивідуальних теплових пунктів концерном «Міські теплові мережі».

Як зазначив старший проектний менеджер Німецького банку розвитку KfW Інго Баум, технічна місія рада співпраці з міською владою Запоріжжя.

- Ми вже встигли ознайомитися з проектною документацією, зокрема 40 установ, на яких планується провести термомодернізацію. Тепер необхідно побачити ці об'єкти, щоб більш детально ознайомитися з їх технічним станом і визначити терміни початку робіт, - підкреслив Інго Баум.