Вітання з Днем металурга

19.07.2019 16:40

Дорогі друзі!

З глибокою пошаною і вдячністю вітаю з професійним святом – Днем металурга та гірника - ветеранів і працівників металургійної та гірничодобувної галузей Запоріжжя. Металург – це одна з професій, яка не підвладна часу. Виробництво металу сьогодні вийшло на рівень високих технологій, проте, як і сотні років тому, тут потрібні сильні та міцні духом люди, щоб нести цілодобову гарячу вахту і біля плавильних печей, і у шахтах на видобутку руди, без якої металургія неможлива.

Запоріжжя має славу міста металургів, тому це свято чи не для кожної запорізької родини. Люди своєю працею розвивають виробництво, яке наповнює міський бюджет, і це в свою чергу розвиває місто. Тому я висловлюю вдячність усім причетним до металургії запоріжцям, а особливо виробничим династіям, які зберігають та примножують кращі традиції на металургійних підприємствах міста.

Від усього серця бажаю металургам і гірникам, ветеранам виробництва, їхнім сім’ям здоров’я такого ж міцного, як запорізький метал, добробуту та злагоди!

 

Запорізький міський голова                                                          Володимир Буряк