У Запоріжжі розпочали підготовку до другого фестивалю «StartUp Fest»

16.07.2019 16:51

15 липня у міськвиконкомі під головуванням радника міського голови Валерія Еделєва відбулося перше засідання робочої групи з підготовки фестивалю «StartUp Fest». Захід проводиться в рамках реалізації міської програми підтримки малого і середнього бізнесу в м. Запоріжжі на 2017-2021 роки.

«StartUp Fest» - захід з підтримки підприємницької ініціативи, поширення інформації про нові та перспективні стартапи та надання поштовху для їх подальшого розвитку. Його мета - створення ефективного майданчика для нетворкінгу підприємців початківців, інвесторів та інституцій підтримки підприємництва.

Під час засідання обговорювалися питання підготовки та організації другого фестивалю стартапів. Цього року плануються деякі нововведення. У планах - зробити його більш масштабним та насиченим заходом, якій збиратиме діючих та майбутніх підприємців, інвесторів та експертів бізнес-справи з різних міст України. Зараз триває розробка сайту фестивалю. Його планують запустити у серпні. Також обговорювалася можливість розбити призовий фонд конкурсу стартапів за різними категоріями.

Нагадаємо, з 31 листопада по 1 грудня 2018 року в Запоріжжі відбувся перший «StartUp Fest», покликаний допомогти майбутнім підприємцям зробити правильні кроки на шляху від ідеї до власного бізнесу. У програмі заходу були: виставка та конкурс стартап-проектів, тренінги та майстер-класи. Заявки на участь у конкурсі стартапів надійшли від понад 50 учасників з різних міст України. Три переможці отримали грошові призи, інші учасники були нагороджені сертифікатами та подарунками від партнерів заходу.