В Заводському районі Запоріжжя приводять до ладу дитячі та спортивні майданчики

17.07.2019 15:05

Місцева районна влада розпочала щорічний ремонт дитячих та спортивних майданчиків, що знаходяться на території Заводського району. Для цього з бюджету міста виділено 400 тис. грн. За рахунок цих коштів майданчики красять, замінюють необхідні деталі, завозять новий пісок для пісочниць.

На балансі Заводської районної адміністрації знаходяться близько 120 дитячих та спортивних майданчиків.  Виконуються роботи для підтримки майданчиків в належному стані. Так, цього року планують відремонтувати та пофарбувати 33 таких майданчика. Місця для ремонту обирали після ретельного обстеження.

- Спочатку спеціалісти районної адміністрації обійшли всі майданчики, перевірили їх, почали з тих об’єктів, що знаходяться у найбільш незадовільному стані. На теперішній час ми вже виконали ремонт та фарбування 5 спортивних та дитячих майданчиків. Продовжуємо роботи надалі, - розповів заступник голови Заводської районної адміністрації Юрій Кулак.

Сьогодні представники компанії-підрядника виконують роботи на подвір’ї будинку №57 по вул.Алмазній. Тут знаходяться дитячий та спортивний майданчики. Цим об’єктам всього по 2 роки, тому їх стан спеціалісти оцінюють як задовільний. Тут працівники пофарбували елементи у свіжі яскраві кольори та замінили підшипники на деяких гойдалках.

Також на території Заводського району вже встановили ще два нових дитячих майданчика за депутатські кошти.