У Запоріжжі трудові колективи металургійних підприємств привітали з професійним святом

19.07.2019 09:24

Щороку в третю неділю липня в Україні відзначають День працівників металургійної та гірничодобувної промисловості. Для Запоріжжя це свято має особливе значення, адже завдяки наполегливій та нелегкій праці металургів місто живе та розвивається.

18 липня у Палаці культури «Дніпроспецсталь» відбулися урочисті збори, присвячені святкуванню Дня працівників металургійної та гірничодобувної промисловості. Представники міської та обласної влади, профспілкових організацій привітали трудові колективи промпідприємств.

Кращі працівники галузі були відзначені нагородами, Почесними грамотами та подяками. Керуючий справами виконавчого комітету Запорізької міської ради Роман Омельянович подякував металургам за працю і великий внесок в економіку Запоріжжя і країни в цілому.

- Для кожного запоріжця свято День металурга - другий День міста. І це насправді так, оскільки металургія - візитна картка нашого міста. Від імені міської влади, міського голови Володимира Буряка хочу привітати всіх металургів зі святом і побажати міцного здоров’я, натхнення в праці та процвітання, - зазначив Роман Омельянович.

Святкування продовжила концертна програма за участю творчих колективів міста.