У Запоріжжі продовжується ремонт внутрішньоквартальних доріг

23.07.2019 13:26

До кінця цього року в Запоріжжі буде відремонтовано більше 51 тис. кв. м внутрішньоквартальних доріг. 80% від загального обсягу вже виконано. Сьогодні міський голова Запоріжжя Володимир Буряк проконтролював хід виконання робіт на вулиці Билкіна в Заводському районі Запоріжжя.

У Заводському районі цього року ремонтом буде охоплено більше 10 тис. кв. м внутрішньоквартальних доріг. Наразі КП «ЕЛУАШ» виконує роботи на вул. Билкіна, біля будинків 16, 19, 20. Тут буде вкладено асфальт на площі в тисячу кв. м – зроблять дорожнє покриття, а також підходи до під’їздів.

Проконтролював хід робіт міський голова Володимир Буряк.

- У цьому році ми плануємо відремонтувати близько 500 тис. кв. м доріг по всьому місту. Було моє доручення депутату обласної ради Віктору Буську щодо розгляду на сесії питання надання субвенції з обласного бюджету на ремонт доріг, у разі якщо ці кошти не будуть освоєні в області. У нас є і можливості, і люди, і ресурс, щоб зробити ще 200 тис. кв. м - сказав Володимир Буряк.

Міський голова зазначив, що ремонт доріг на великих ділянках виконує компанія «Онур», яка вже закінчила роботи на трьох об’єктах – проспекті Металургів, вулиці Перемоги та проспекті Ювілейному. Найближчим часом розпочнеться ремонт на вулиці В. Сергієнка.

- Ми виділили приватний сектор в окрему програму, щоб відновлювати його інфраструктуру. В тому числі виконали великий відрізок на вулиці Зерновій, - підкреслив Володимир Буряк.

Під час виїзної наради до міського голови звернулися мешканці вулиці Армавірської, де через аварійну ситуацію концерн «Міські теплові мережі» провів розриття. Володимир Буряк доручив КП «ЕЛУАШ» виконати роботи на цій ділянці. Також, за дорученням міського голови, буде розглянуто питання про приведення до ладу скверу, розташованого на вулиці Билкіна неподалік від школи №36.